My Dying Bride kiinnitti uuden rumpalin – seuraavan levyn musiikki 90 prosenttisesti valmista

My Dying Briden rattaat pyörivät sujuvasti.

05.12.2018

Äärimmäisen surumielisestä doom/deathistään tutuksi tullut brittibändi My Dying Bride (erityisesti laulajansa Aaron Stainthorpe) on elänyt viime vuosina hankalia aikoja, joten uuden albumin valmistuminen on luonnollisesti venähtänyt.

Nyt bändillä on hyviä uutisia kerrottavanaan. Remmissä on uusi rumpali, ja seuraava levykin on lähes täysin valmis:

”Olemme eronneet Shaun Steelsin kanssa ratkaisemattomien rumpalijuttujen vuoksi. Jeff Singer (Kill2This, Paradise Lost, Blaze) on iloksemme suostunut paikkaamaan. Jeffin panos albumille on valmis, ja esituotanto on hyvässä vauhdissa, mutta sanoitukset ja laulut ymmärrettävästi vielä kesken. Bändi voi kuitenkin valmistautua huolella studioon, koska noin 90 prosenttia musiikista on valmista.

Jeff on ollut valo pimeässä huoneessa. Hän soittaa tyynesti ja saumattomasti uusia biisejä, ja tuntuu tietävän, mitä me haemme. Hän on poistanut bändiltä turhia paineita jo pelkkästään koeaikanaan. Jotain hyvää on tapahtumassa, mutta meillä ei ole vielä varmaa studioajankohtaa, biisien nimiä tai albumin nimeä. Bändi on kuitenkin menossa eteenpäin. Hyvää joulua, todellakin!”

Lisää luettavaa