Näin vanha Machine Head -kokoonpano suoriutuu hittibiisistään tänä päivänä – Robb Flynn avoin myös uuden musiikin tekemiseen tällä ryhmällä

Debyyttilevyn aikaiseen kokoonpanoon kuuluvat miekkoset juhlivat albumia kiertueella.

12.04.2019

Machine Head juhlistaa Burn My Eyes -debyyttiään kiertueella, jolle lähtevät mukaan myös vuonna 1994 ilmestyneellä levyllä soittaneet jäsenet Chris Kontos sekä Logan Mader. Kiertueella nähdään kahteen osaan jaettu show, jonka toinen puoli koostuu debyytin esittämisestä kokonaisuudessaan ja toinen puoli bändin muusta materiaalista.

Machine Headin uusvanha miehistö – Robb Flynn, Jared MacEachern, Kontos ja Mader – julkaisikin hiljattain studiolivetaltioinnin esikoislevyn hittikappale Davidianista. Tuosta yläpuolelta voit tarkistaa, miten ryhmä suoriutuu vanhasta hitistään tänä päivänä.

”Olemme puhuneet tästä nyt jo muutaman vuoden ajan ja luonnollisestikin viimeaikaisten tapahtumien johdosta koko homma on tullut kasaan hieman helpommin. Pääasia on juhlia musiikkia, jota me teimme yhdessä”, nokkamies Flynn toteaa Kerrang!-lehden haastattelussa, jota Blabbermouth referoi.

Kontos ja Mader soittavat keikoilla ainoastaan Burn My Eyes -setissä, kun taas toisella puoliskolla lavalle nousee heidän sijaan toistaiseksi nimettömiä muusikoita. Flynn perustelee päätöstä sillä, ettei halunnut kasata vanhojen soittokavereidensa hartioille liikaa paineita.

”En pysty kuvittelemaankaan keikkaa, jolla jättäisimme Halon, Imperiumin, Aesthetic of Haten, From This Dayn, The Blood, the Sweat, the Tearsin, Now We Dien tai jopa Catharsiksen soittamatta. Darkness Withinkin murskaa jokaisella keikalla. Niinpä meidän piti tosissaan pohtia, miten hoidamme tämän homman. Halusin kunnioittaa Chrisä ja Logania ilman, että he joutuvat opettelemaan 40 muutakin vitun biisiä”, Flynn selittää.

Flynnin mukaan täysin uuden musiikin tekeminen vanhojen taistelutoverien kanssa ei ole sekään täysin poissuljettu ajatus, vaikka bändiin etsitäänkin parhaillaan korvaajia viime vuonna eronneiden Dave McClainin ja Phil Demmelin tilalle ja Kontos sekä Mader ovat mukana näillä näkymin vain debyyttiä juhlistaakseen.

”Mikään ei ole tällä hetkellä kiveen hakattua. Keskitymme nyt täysin Burn My Eyesin kappaleiden uudelleenopetteluun, mutta tulemme viettämään paljon aikaa yhdessä tien päällä. Kuvittelisin, että Machine Head jatkaa eteenpäin uuden musiikin jatkuvassa virrassa”, Flynn tuumaa.

Lisää luettavaa