Napalm Death -kitaristi varoittaa sivuprojektillaan ratsastavasta huijauksesta – ”Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat käyttäneet rahansa tähän paskaan”

Mitch Harrisilla ei ole mitään tekemistä Defecationin "uuden levyn" kanssa.

10.04.2019

Napalm Death -kitaristi Mitch Harris varoittaa yhtyeen sosiaalisen median kanavien kautta huijauksesta, johon liittyy hänen ja Mick Harrisin aikanaan perustama sivuprojekti, deathgrind-yhtye Defecation. Metal Bastard Enterprise julkaisi nimittäin hiljattain Killing with Kindness -nimisen levyn, jossa komeilee bändin logo – mutta kummallakaan Harrisilla ei ole siihen mitään osaa eikä arpaa.

”Minulta kysytään tästä jatkuvasti, mutta – en ole missään tekemisissä tämän kanssa, tämä ei ole virallinen julkaisu”, Harris kirjoittaa.

”Miten joku voi käyttää toisen nimeä ja logoa ilman lupaa? En ole äänittänyt tätä materiaalia eikä ole Mick Harriskaan (ainakaan minun tietääkseni). Ihmisten täytyy saada tietää tästä, koska Metal Bastard Enterprise on kaikin tavoin hyvin vilpillinen. He ovat vedättäneet myös pieniä ja tuntemattomia underground-bändejä.”

”Olen pahoillani ja pyydän anteeksi niiltä, jotka ovat käyttäneet rahansa tähän paskaan. En voi uskoa, että Nuclear Blast ja muut lafkat jakavat tätä avoimesti Universalin kautta. Se on pyhäinhäväistys…”

Harris päättää viestinsä paljastamalla, että häneltä on sen sijaan tulossa jotain hyvin jännittävää aivan lähiaikoina. Hän ei kuitenkaan paljasta vielä sen tarkemmin, mistä on kyse.

Lisää luettavaa