Napalm Deathin Shane Emburyn dark ambient -projekti Dark Sky Burial julkaisi yllättäen uuden levyn – albumi kuunneltavissa kokonaan

Shane Emburylta löytyy myös tällainen puoli.

08.08.2021

Muiden muassa Napalm Deathistä, Venomous Conceptistä, sekä lukuisista muista projekteista tuttu basisti Shane Embury on toteuttanut eräänlaista musiikillista puoltaan Dark Sky Burial -sooloprojektin muodossa.

Kolmas levynsä Vincit Qui Se Vincit ilmestyi yllättäen verkkoon pari päivää sitten. Se täydentää albumitrilogiaa, jonka ensimmäiset kaksi osaa ovat jo ulkona.

”Kun Covid 19 -pandemia pyyhki yli maailman viime vuonna, minulla oli yhtäkkiä aikaa toteuttaa vihdoin ideani Dark Sky Burialista”, Embury selvittää.

”Olin äänittänyt kiertueilla erilaisia looppeja jo muutaman vuoden ajan, ja mitä vanhemmaksi olen tullut, haluni kokeilla uudenlaista musiikkia on kasvanut jatkuvasti. Kuinka käsittelemme elämän paineita ja ongelmia on se konsepti, joka johdattaa näitä albumeita.”

Dark Sky Burialin tuotanto on yksinkertaista lyödä dark ambient -karsinaan, mutta musiikki sisältää toki paljon muutakin.

Lisää luettavaa