Nightwish soittaa ainutlaatuiset striimikeikat – vie katsojat virtuaaliseen tavernaan

Nightwish vie "perinteiset" livestriimikonsertit astetta pidemmälle.

17.12.2020

Nightwish tarjoilee faneilleen ainutlaatuisen kokemuksen soittamalla maaliskuussa kaksi livestriimikonserttia, jotka sijoittuvat virtuaalimaailmaan rakennettuun The Islanders Arms -tavernaan.

Yhtye esiintyy virtuaalisesti 12. ja 13.3.2021 ja molempina iltoina on luvassa puolitoistatuntinen setti, joiden aikana kuullaan ensimmäistä kertaa Human. :II: Nature. -albumin biisejä livenä. Kummallekin illalle on rakennettu oma, hieman vaihteleva settilistansa.

Lipun ostaneet fanit voivat lisäksi luoda itselleen interaktiivisen avatar-hahmon, jonka kanssa voi liittyä mukaan keikalle ja reagoida esimerkiksi suosionosoituksin ja elein sekä chattailla muiden fanien kanssa konsertin aikana. Hahmolleen voi halutessaan ostaa myös yhtyeen fanituotteita.

Virtuaalikonsertin teknisestä toteutuksesta vastaa Zoan, jonka kehittämä Burst Live -alusta oli käytössä muun muassa JVG:n vapunaaton virtuaalikeikalla.

Eurooppalaisille katsojille suunnattu ensimmäinen virtuaalikonsertti alkaa perjantaina 12.3.2021 kello 21. Seuraavan päivän pohjois- ja eteläamerikkalaisfaneille kohdennetun konsertin tarkka aikataulu vahvistetaan myöhemmin. Molempien konserttien tallenteet ovat katsottavissa 48 tunnin ajan keikkojen jälkeen. Livet ovat katsottavissa Burstin sivuilla.

Liput livestriimeihin ovat myynnissä Nightwishin nettisivuilla.

Lisää luettavaa