No nyt on maailmanlopun meininkiä! – Hippimetallibändi Egokillsin tuore musavideo Infernon ensinäytöksessä

Tamperelaisen Egokillsin psykedeelisellä "Nibiru"-musiikkivideolla kohdataan kuolemantähti, joka törmää maahan huomenna.

22.09.2017

Egokillsin tuore Nibiru-single sai innoituksensa numerologi David Meaden ennustuksesta, jonka mukaan kuolemantähti Nibiru iskeytyy maahan syyskuun 23. päivä tuhoten koko ihmiskunnan.

Ennen huomista maailmanloppua Egokills tarjoilee musavideon katastrofille. Amerikkalaisen Jaron Johnsonin animoimassa videossa päähenkilö tempautuu Nibiru-planeetan mukana unenomaiselle, psykedeeliselle avaruusmatkalle.

YouTube video

”Biisissä Nibiru on metafora sille, kun odottaa jotakin suurta tapahtuvaksi. Odottaa ja on vakuuttunut, että se tapahtuu”, Egokillsin laulaja ja biisintekijä Janne Selo sanoo.

”Videontekijä Johnson asuu Georgian Savannahissa ja joutui evakkoon hurrikaani Irman takia aivan loppusuoralla. Jos Nibiru-planeetta todella aiheutti nämä hurrikaanit kuten salaliittoteoreetikot väittävät, niin tässä on aika kosminen meininki”, kertoo puolestaan rumpali Vilho Rajala.

Nibiru on ensimmäinen sinkkulohkaisu yhtyeen tulevalta kakkosalbumilta, joka julkaistaan vuonna 2018. Lisää uutta musiikkia videoineen on luvassa vielä ennen sitä: seuraa tilannetta bändin Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa