Nummirock järjestetään tänä kesänä virtuaalisesti – ”Oli pakko toimia”

Nummirock tulee tänä kesänä olohuoneisiin.

15.05.2020

Koronan vuoksi peruttu Nummirock järjestetään tänä kesänä virtuaalisesti festivaalin Youtube- ja Facebook-kanavien kautta, kerrotaan toimitukseen juuri lähetetyssä tiedotteessa.

”Pandemian tyhjäämä festarikalenteri oli niin surullinen näky, että oli pakko toimia. Tästä syystä Nummirock toimitetaan tänä vuonna teille kotiin atk:n kautta ilmaisena livestriiminä”, tiedotteessa sanotaan.

Virtuaalifestivaali toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa ja ohjelmaan kuuluu niin keikkoja, haastatteluja kuin oheisohjelmaa bingoineen ja joogatunteineen. Lisäksi koronan sulkemalta leirialueelta lähetetään ympärivuorokautista Zoom-lähetystä, johon katsojat voivat osallistua kotipihoihin ja olohuoneisiin rakennetuista leireistä käsin. Paras leiritunnelma myös palkitaan.

”Pyydämme, että kunnioitatte meidän toivomusta pysyä tällä kertaa kotona, poissa festarialueelta, ja annatte meille mahdollisuuden luoda nummitunnelman teitä varten. Älä tule meille, me tullaan teille!”

Perinteisempi Nummirock järjestetään seuraavan kerran 23.-26.6.2021 ja lisätietoja ensi vuoden tapahtumasta paljastetaan juhannuksen livestriimeissä. Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna.

Päivitys 15.5.2020 kello 11.41: Nummirockin ohjelmasta vastaava Tero Viertola kertoo Infernolle, että virtuaalifestivaalin ohjelmisto tulee koostumaan kotimaisista esiintyjistä, joiden keikat nähdään livestriiminä tapahtumaa varten rakennettavalta Inferno-lavalta käsin. Esiintyjiä naarataan parhaillaan ja niistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Lisää luettavaa