Nyt mennään täysillä internetin syvään päätyyn: Yoko Ono ”laulaa” Slayeriä, Led Zeppeliniä, Judas Priestiä ja Motörheadia

"Kiitos" Andy Rehfledt tästä.

06.09.2021

Andy Rehfeldt on Youtubeen hassutteluvideoita tekevä kaveri, joka tunnetaan kenties parhaiten black metal -biisien ”Radio Disney” -versioistaan. Rehfeldtin repertuaariin kuuluu kuitenkin paljon muutakin, josta osoituksena toimivat hyvin miekkosen pari viimeisintä julkaisua.

Muutama päivä sitten Rehfeldt keksi nimittäin yhdistää muusikko/taiteilija Yoko Onon a cappella -performanssiesityksen Slayerin Angel of Deathiin, eikä lopputulemaa voi kuunnella ilman että aivot nyrjähtävät. Katso video tuosta yläpuolelta jos uskallat.

Rehfeldt ei kuitenkaan jättänyt asiaa tähän vaan päätti viedä homman niin sanotusti päätyyn saakka. Hän nimittäin keksi liittää Onon taiteellisen esityksen vielä Led Zeppelinin, Judas Priestin, Journeyn, Queensrÿchen, Black Sabbathin, Styxin ja Motörheadin klassikkokappaleisiin.

Laitetaan artikkelin loppuun vielä lisäksi Rehfeldtinin videoissaan käyttämä Onon alkuperäinen Voice Piece for Soprano -esitys vuodelta 2010, joka itsessään on jo varsin kovaa ajoa.

Kuunteleminen todellakin omalla vastuulla:

Lisää luettavaa