Obituaryn basisti puhuu bändin tulevasta levystä: ”Meillä on joitain riffejä valmiina”

Obituaryn kone pidetään käynnissä melkeinpä pakon edessä.

27.12.2018

Kolmisenkymmentä vuotta toiminnassa ollut yhdysvaltalaisen death metalin perusjärkäle Obituary on hiljalleen suunnittelemassa seuraajaa vuoden 2017 Obituary-nimikkoalbumilleen.

Basisti Terry Butler kertoi Mammoth Metal TV:lle, että yhtye on pyöritellyt jo joitain riffejä, ja suunnitteilla on astua askel eteenpäin.

”Meillä on joitain riffejä valmiina, ja olemme itse asiassa puhuneet, että meidän pitäisi kokoontua ja ruveta kirjoittamaan musiikkia, mikä tulee tapahtumaan pian. Homma täytyy pitää käynnissä. Emme voi pitää kuutta tai seitsemää vuotta albumien välissä, koska emme ole mikään KISS tai Iron Maiden. Ihmiset haluavat kuulla uutta musiikkia, vaikka musiikki ei myy entiseen malliin.”

Obituaryn kone pyörii nykyisin lähinnä markkinatalouden armoilla.

”Tässä vaiheessa uraa koko homma on ehdottomasti bisnestä. Rakastamme soittaa musiikkia, ja rakastamme esittää sitä yleisölle, mutta bisnestähän tämä on. Kone täytyy pitää käynnissä, koska meidän täytyy kiertää. Siellä se raha pyörii näinä päivinä.”

Butler mainitsee, että edellisen levyn tuottanut Joe Cincotta on ykkösvaihtoehto myös seuraavan kiekon taustalle.

Uutta albumia saadaan odotella kaiketi vielä vuoden verran.

”Meillä on joitain taukoja ensi vuonna, jonka aikana voimme kirjoittaa biisejä. Studioaikatauluista en osaa sanoa vielä mitään, mutta toivottavasti vuoden tai puolentoista sisään meillä on jotain uutta kamaa ulkona.”

Lisää luettavaa