Oceanhoarse kanavoi lavaenergiaansa uudelle singlelle – antaa viestin, joka pätee niin ihmiskuntaan, yksityiselämään kuin bändihommiin

Yhtye nähdään viikonloppuna Tuskan virallisilla jatkoilla.

27.06.2019

Oceanhoarse on julkaissut uuden Feed the Sirens -singlen, joka bändin kuvailun mukaan yhdistelee surutta Iron Maiden -melodioita, punkkipoljentoa, Scott Ian -riffejä sekä Zakk Wylde -likkejä. Kappale on tullut tutuksi keikkojen avausbiisinä ja se taltioitiin studiossakin livenä purkkiin, jotta lavojen energia välittyisi myös punaisen lampun sytyttyä.

”Sanoituspuolella ollaan taas melko kaukana feelgood-materiaalista, mutta sanoma on kuitenkin positiivinen. ’From where we stand there’s a bleak horizon approaching through the lens / And yet we’ve come too far just to feed the sirens’. Eli vaikka huonolta näyttäisi, ei kaiken tän duunin ja kilometrien jälkeen saa eikä kannata vetää laivaa karille. Pätee niin ihmiskuntaan, henkilökohtaiseen elämään kuin bändihommiinkin!”, kitaristi Ben Varon selventää.

Yhtyeen lavaenergiaa pääsee todistamaan elävänä tulevana viikonloppuna, kun Oceanhoarse sekä Mikko Herrasen thrash-yhtye Misterer sekä progemetallitulokas Pulse rymistelevät Tuska-festivaalin virallisella jatkoklubilla Virgin Oilissa perjantaina 28. kesäkuuta. Eiköhän sielläkin kuulla tämä tuore single, jonka voit ottaa haltuusi tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa