Oceanhoarsen isännöimä Hoarsefest siirtyy vuodella – yhtye päättää vuoden Anthrax-coverilla

"James Hetfield on aikanaan sanonut Onlyn olevan täydellinen biisi, ja me olemme herra Hetflieldin kanssa täysin samaa mieltä aiheesta."

23.12.2021

Oceanhoarse-yhtyeen isännöimä Hoarsefest-sisäfestivaali oli tarkoitus järjestää tulevana viikonloppuna 26. joulukuuta. Tiukennettujen koronarajoitusten vuoksi tapahtuma joudutaan siirtämään nyt eteenpäin kokonaisella vuodella: Hoarsefest järjestetään näillä näkymin 30.12.2022. Jo nyt ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivänä. Lisätietoa mahdollisista palautuksista saa lipun ostopaikasta.

Yhtye pyrkii tuomaan valoa synkkiin aikoihin julkaisemalla coverin Anthraxin Only-kappaleesta. Kyseessä on samalla kunnianosoitus tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan juhlistavalle thrash metal -legendalle. Kuuntele kappale tuosta alempaa.

James Hetfield on aikanaan sanonut Onlyn olevan täydellinen biisi, ja me olemme herra Hetfieldin kanssa täysin samaa mieltä aiheesta. Meidän bändissämme nimenomaan John Bush -aikainen Anthrax on se kovin juttu, ja Only on yksi bändin parhaista biiseistä ikinä. Pysyimme melko uskollisina alkuperäiselle, joskin toki maustimme biisiä muutamalla Hoarse-twistillä”, kitaristi Ben Varon kommentoi.

Lisää luettavaa