Oheistuotteiden aatelia: Satanic Warmaster –bobblehead-figuuri!

"Yksityiskohtien tarkkuus on hämmästyttävä."

02.08.2017

Muutama lehti takaperin teimme jutun muusikoiden suosikkioheistuotteista (jutun nettiversion löydät täältä). Jutussa Tapio Wilska muun muassa mainitsi omaksi suosikikseen GG Allin –bobblehead-figuurin. Nyt korviimme on kuitenkin kantautunut tieto erään toisen, vieläkin komeamman ja taatusti saatanallisemman bobbleheadin olemassaolosta.

Facebookissa toimiva Black Metal Collection -sivusto jakoi nimittäin kuvan ihka aidosta Satanic Warmaster -bobbleheadista. Myöhemmin Warmaster-nokkamies Werwolf itse kommentoi julkaisua ja vahvisti figuurin olevan ehtaa tavaraa.

”Kyllä vain, eräs kaveri antoi minulle tämän ainutlaatuisen bobbleheadin Mexico Cityssä muutama päivä sitten. Yksityiskohtien tarkkuus on hämmästyttävä ja tämän käsityön tekemiseen on taatusti käytetty tolkuton määrä tunteja”, Werwolf kommentoi.

Valitettavasti black metal -memorabilian ja kaikenlaisen oheiskrääsän keräilijöiden ei kannata vielä innostua liikaa, kuten Werwolf lisää:

”Sori vaan lapset, mutta tätä ei koskaan tulla valmistamaan massatuotantona, se oli vain erään hullun lahja ja kunnianosoitus.”

Lisää luettavaa