Omnium Gatherum julkaisi bilesinglen, joka toimii niin pitissä kuin tanssilattialla – tuttu kappale kasarin hittileffasta

"Tajusin heti, että tässä klassisessa kasaribängerissä on kaikki perinteiset OG:n elementit jo valmiiksi läsnä. Meidän piti vain soittaa biisi läpi, ja tehdä siitä omamme", kommentoi kitaristi Markus Vanhala.

12.04.2023

Omnium Gatherum on julkaissut oman versionsa Flashdance-elokuvasta tutusta Maniac-kappaleesta. Alkukesästä julkaistavalta Slasher-ep:ltä löytyvän kappaleen kylkeen tehdyn videon voit katsoa tuosta alta.

”Tajusin heti, että tässä klassisessa kasaribängerissä on kaikki perinteiset OG:n elementit jo valmiiksi läsnä. Meidän piti vain soittaa biisi läpi, ja tehdä siitä omamme”, kitaristi Markus Vanhala kommentoi.

”Lopputulos on modernia melodista death metallia, jonka tahdissa voidaan tanssia ja moshata tänä kesänä!” lisää laulaja Jukka Pelkonen.

Maniac-singlen myötä Omnium Gatherum antaa faneilleen myös mahdollisuuden vaikuttaa myöhemmin tulevan cover-biisin valintaan sekä tyyliin. Tallentamalla Slasher-ep:n ennakkoon valitsemassaan suoratoistopalvelussa pääsee valitsemaan listasta toivomasi kappaleen sekä tyylin, millä se tultaisiin coveroimaan.

Lisää luettavaa