Opeth julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta levyltään – kuuntele sekä englannin- että ruotsinkielinen versio

Ruotsalaisyhtye julkaisee uuden levynsä kahdella kielellä.

Opeth julkaisee uuden In Cauda Venenum -pitkäsoittonsa 27. syyskuuta sekä englanninkielisenä että ruotsinkielisenä versiona. Esimakua tulevasta on nyt tarjolla ensimmäisen singlelohkaisun Heart In Handin myötä. Yläpuolella olevalta videolta voit kuunnella kappaleen sekä ruotsinkielisenä (Hjärtat Vet Vad Handen Gör) että englanninkielisenä. Englanninkielinen versio alkaa videolla ajassa 8:28.

”Kappale on yksi ensimmäisistä, jotka kirjoitin In Cauda Venenumille ja tiesin, että se olisi vahva ehdokas, kun tulee aika valita singlelohkaisuja. Yleensä annan levy-yhtiön tai managerien valita niin sanotut singlet, koska panostan kuitenkin jokaiseen biisiin yhtä paljon eikä asialla ole minulle niin väliä. Kai se on yksi levyn suoraviivaisimmista biiseistä, pieni rokkipala”, nokkamies Mikael Åkerfeldt kommentoi.

”Biisissä on mukana myös yksi hauska ’vahinko’. Martin Méndezin basso hajosi kesken äänitysten. Hän soitti sillä hetkellä vanhaa Hofnerin Beatles-bassoa, joka alkoi humisemaan todella pahasti – mutta se kuulosti meistä niin hyvältä, että annoimme sen olla. Pidän siitä, kun tapahtuu asioita, joihin ei voi vaikuttaa ja ne tuovat oikeasti jotain lisäarvoa.”