Ovet auki! Senaatintorilla järjestetään mielenilmaus kulttuuri- ja tapahtuma-alan puolesta

Epäreilua koronakohtelua ja sulkemispolitiikkaa vastaan osoitetaan mieltä 3.2.

27.01.2022
Kulttuuri- ja tapahtuma-ala osoitti mieltään Helsingissä kesäkuussa 2021. Helmikuun alussa järjestetään taas uusi mielenilmaus.
Kuva: Compic / Kimmo Brandt / All Over Press

Helsingin Senaatintorilla järjestetään torstaina 3. helmikuuta mielenilmaus kulttuuri- ja tapahtuma-alan puolesta, epäreilua koronakohtelua ja sulkemispolitiikkaa vastaan. Mielenilmauksen järjestää sama ryhmä, joka järjesti kesällä 2021 Senaatintorilla näyttävän Mitta on täysi -mielenosoituksen.

”Mukana ovat kulttuuri- ja tapahtuma-alojen tekijät, toimijat ja yleisö – kaikki tahot taiteen, kulttuurin, ravintola-alan, urheilun ja muiden tapahtumien laajasta joukosta. Tapahtumassa luetaan kulttuuri- ja tapahtuma-alan vaatimukset ja kuullaan alan asiantuntijoiden ja tekijöiden puheita sekä esityksiä. Poliitikoille ei tällä kertaa anneta puheenvuoroa”, kerrotaan tapahtuman kuvauksessa Facebookissa.

Mielenilmaus alkaa tasan kello 12 (järjestäjät pyytävät osallistuvia saapumaan paikalle ajoissa välttääkseen tungoksen). Mielenilmaukseen osallistuvia pyydetään pukeutumaan mustiin tai muuten mahdollisimman tummiin. Tarkempaa infoa mielenilmauksesta löydät täältä.

Järjestäjät myös lisäävät, että mielenosoitus ei kiellä koronaa, ei vastusta rokotteita eikä suosi denialismia.

 

Lisää luettavaa