Ozzy aikoo jatkaa musiikkiuraansa myös Black Sabbathin jälkeen

Jäähyväiskiertuettaan vetävän Black Sabbathin laulaja Ozzy Osbourne ei aio vetäytyä musiikkikuvioista, vaan miehen itsensä mukaan ura tullee jatkumaan vielä pitkään. Vuodesta 1980 saakka soololevyjä tehtaillut Ozzy vakuuttelee, että motivaatiota musiikkihommiin löytyy vielä paljon.

– En halua siirtyä eläkkeelle, mutta Black Sabbath haluaa. Tulen jatkamaan musiikkihommia, vaikka vaimoni kertoisikin jotain muuta. Soolobändini ei ole minulle työtä, vaan se on intohimoa. Se on rakkautta. Se on elämäni suurin ja mahtavin rakkaus, Ozzy kertoi Billboardin haastattelussa.

Black Sabbathin loppu ei tunnu musertavan Ozzya.

– Uskoisin, että kun jäljellä on ehkä viisi keikkaa, homma menee tunteisiin. Kun aloitimme, olimme vain neljä kaveria Astonista, joiden unelma kävi toteen hurjemmin, kuin olisimme ikinä voineet uskoa. Meitä manipuloitiin, meitä kusetettiin, meitä vedätettiin, ja ties mitä muuta. Olimme välissä aika hukassa, mutta lopulta tämä kaikki on ollut aivan varmasti sen arvoista.

Ensi torstaina Suomessa esiintyvä Black Sabbath soittaa (kenties) viimeiset keikkansa helmikuun alussa kotiseudullaan Birminghamissa.