Ozzy haluaa jättää faneilleen kunnon jäähyväiset, sanoo Sharon Osbourne – ”Hänen äänensä on yhä täydellisessä kunnossa”

Ozzy on päättänyt nousta lavalle vielä vähintään kahdesti hyvästelläkseen faninsa kunnolla.

23.01.2024

Ozzy Osbournen vaimo ja pitkäaikainen manageri Sharon Osbourne kertoi Lontoossa viime viikonloppuna järjestetyssä Cut the Crap -puheshow’ssaan Ozzyn tulevaisuudensuunnitelmista. Laulajan terveydentilan vuoksi kiertueet ovat taakse jäänyttä elämää, mutta Ozzyn on tarkoitus nousta lavalle vielä ainakin kahdesti, koska laulajan mielestä hänen faninsa ansaitsevat sen.

”Hän ei ole mielestään hyvästellyt fanejaan ja haluaa tehdä sen kunnolla”, Sharon totesi Mirror-lehden mukaan ja sanoi Ozzyn järjestävän jäähyäviskeikkansa Astonissa, josta laulaja on alkujaan kotoisin.

”Hänen äänensä on yhä täydellisessä kunnossa ja hän on koko tämän tauon aikana käynyt edelleen laulutunneilla. Hänen huumorintajunsa on myös yhä tallella ja pää täynnä melodioita. Vaikket pitäisikään hänen musiikista, et voi olla pitämästä hänestä tyyppinä.”

Parkinsonin tautia sairastava Ozzy kaatui kotonaan vuonna 2019 ja on siitä lähtien ollut leikkausoperaatioiden kierteessä. Hänen oli tarkoitus myös kiertää Eurooppaa vuonna 2019, mutta kiertuetta jouduttiin lykkäämään monesti ensin koronan, myöhemmin Ozzyn terveydentilan vuoksi. Kiertue peruttiin lopulta kokonaan alkuvuodesta 2023 ja samalla Ozzy kertoi, ettei tule enää tekemään kiertueita.

Ozzy on nähty viimeksi lavalla elokuussa 2022 Birminghamissa järjestettyjen kansainyhteisön kisojen päätösjuhlissa, jossa tämä esitti Black Sabbath -bänditoveri Tony Iommin kanssa pätkän Iron Man -kappaletta sekä Paranoid-ikivihreän. Ozzyn oli tarkoitus esiintyä Power Trip -festareilla viime elokuussa, mutta joutui lopulta perumaan keikkansa.

Lisää luettavaa