Ozzy Osbourne haikailee yhä keikkalavoille, mutta tiedostaa paluun olevan epätodennäköistä – ”En pysty seisomaan kunnolla”

Laulaja haluaakin tehdä uutta musiikkia niin paljon kuin vain pystyy.

28.03.2024

Ozzy Osbournella on ollut viime vuosina hyvin rankkaa. Kotona sattuneen kompastumisen johdosta useissa leikkausoperaatioissa (joista osa meni vielä pahasti pieleen) käynyt ja Parkinsonin tautia sairastava 75-vuotias laulajalegenda joutui lopettamaan keikkailun kokonaan, mikä on ollut kova isku miehelle, joka on viettänyt käytännössä koko elämänsä tien päällä. Tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa Ozzy kertoo kaipaavansa edelleen suuresti takaisin keikkalavoille, mutta ymmärtää, ettei se ole tällä hetkellä mahdollista.

”Lähtisin niin mieluusti [keikoille], mutta en pysty seisomaan kunnolla. Kenties jonain päivänä teen vielä jotain. Kaipaan esiintymistä todella kovasti”, Osbourne toteaa ja lisää tekevänsä sen sijaan niin paljon hommia studiossa kuin vain pystyy.

”Odotan, että Andrew Watt (Ozzyn kahden viimeisimmän soololevyn tuottaja) soittaa minulle. Hän tekee nyt töitä Lady Gagan kanssa. Haluan kuollakseni tehdä uutta musiikkia.”

Ozzyn Black Sabbath -bänditoveri Geezer Butler totesi taannoin, ettei yllättyisi, mikäli Ozzy nousisi vielä lavalle pyörätuolissa istuen. Viime marraskuussa Ozzy kuitenkin sanoi Rolling Stone UK:n haastattelussa, ettei hänestä olisi sellaiseen.

”En aio mennä ja tehdä mitään puolivaloilla kerätäkseni sympatiaa. Mikä vitun pointti siinä olisi? En aio lähteä keikalle pyörätuolissa. Näin, miten Phil Collins, jolla on käytännössä samat ongelmat kuin minulla, esiintyi hiljattain ja nousi lavalle pyörätuolissa. Minä en pystyisi siihen”, Ozzy toteaa.

Lisää luettavaa