Ozzy Osbournella edessään uusi leikkausoperaatio – ”Olen todella kovissa kivuissa”

Laulajan terveysongelmat jatkuvat.

14.09.2023

Ozzy Osbourne on jo pidemmän aikaa kärsinyt vakavista terveysongelmista, jotka saivat alkunsa laulajan kaaduttua kotonaan vuonna 2019. Kaatumisen johdosta metalliset kiinnikkeet, jotka Osbourne sai kroppaansa vuonna 2003 sattuneen mönkijäonnettomuuden jälkeen, menivät pois paikoiltaan tuhoisin seurauksin. Tämän lisäksi laulaja on jo pidemmän aikaa sairastanut Parkinsonin tautia.

Hiljattain julkaisussa The Osbournes -podcastin ensimmäisessä jaksossa Ozzy antoi tilannepäivityksen terveydentilastaan ja kertoi edessä olevasta uudesta leikkausoperaatiosta. Kyseessä on jo neljäs operaatio, joka Osbournelle on vuoden 2019 haaverin jälkeen tehty.

”Niskani on saatu kuntoon, mutta nyt huomattiin, että niskani alapuolella olevat kaksi välilevyä, joihin [mönkijä] osui, niitä ei enää ole”, Osbourne kertoi ja sanoi, ettei ole aivan varma, mitä hänelle leikkauksessa itse asiassa tehdään.

”Tiedän vain se, että juuri nyt olen todella kovissa kivuissa ja oloni on todella epämukava.”

Osbournen oli tarkoitus esiintyä lokakuussa järjestettävillä Power Trip -festareilla Metallican, Iron Maidenin, AC/DC:n, Guns N’ Rosesin ja Toolin kanssa, mutta laulaja joutui taipumaan terveysongelmiensa edessä ja perui esiintymisen. Osbourne on kuitenkin toiveikas edessä olevan operaation suhteen ja haaveilee pääsevänsä keikkalavoille taas kesällä 2024.

Lisää luettavaa