Ozzy pyörtää puheitaan: ”En pitänyt siitä, että Bill Ward ei ollut mukana jäähyväiskiertueellamme”

Nähdäänköhän Black Sabbathilta vielä yksi keikka?

Kuva: Kevin Winter

Toistaiseksi viimeisen keikkansa vuoden 2017 helmikuussa soittanut Black Sabbath kulki uransa loppuajat ilman alkuperäistä rumpaliaan Bill Wardia, joka riitautui bändin jäsenien kanssa.

Laulaja Ozzy Osbourne haukkui Wardia mm. liian lihavaksi ja liian huonokuntoiseksi soittaakseen rumpuja. Ozzylla on tuoreessa Kerrang!-haastattelussa eri ääni kellossa:

”En pitänyt siitä, että Bill Ward ei ollut mukana jäähyväiskiertueellamme. Ihmiset syyttävät siitä minua, mutta se ei mennyt niin. Meillä ei ollut tarpeeksi aikaa hengailla yhdessä, joten meidän täytyi jatkaa eteenpäin. On surullista, että se ei toiminut Billille”, Ozzy rupattelee.

Tommy [Clufetos, Ozzyn rumpali, joka paikkasi Wardia] teki loistavaa työtä, mutta me neljä aloitimme kaiken ja meidän neljän olisi myös pitänyt lopettaa se. Viimeiset keikat Birminghamissa olivat katkeransuloisia, koska mietin, kuinka pitkälle me olemme päässeet, kuinka paljon saimme aikaan, ja se kaikki olisi ollut hyvä jakaa yhdessä. Ehkä jonain päivänä soitamme vielä yhden keikan, saa nähdä.”