Paakelsia pakaroille! Tänä sunnuntaina King Crimson -residenssissä nautitaan ainoastaan jälkiruokaa

Eikä sitäkään aivan perinteisimmällä tyylillä.

24.03.2024

Internetin ihastuttavimmat ikäihmiset, eli King Crimsonin nokkamies Robert Fripp muusikkovaimonsa Toyah Willcoxin kera, tarjoavat sunnuntaisin faneilleen Youtube-kanavallaan sunnuntailounaan.

Lounas pitää sisällään mieltä ja silmää virkistäviä asuja, musiikkia sekä pariskunnan keskinäistä ilonpitoa. Välillä tarjoilijana toimii ruttotohtori, välillä kokovartalosukkahousuihin sonnustautunut ötökän ja avaruusmatkaajan ristisiitos, ja toisinaan kiipeillään kotoisan keittiön sijasta kellarityrmän seinillä.

Tällä viikolla ruokalista sisältää ainoastaan kakkua. Koska tämä ei kuitenkaan ole mikä tahansa kenttäkeittiö, on tarjoilu totuttuun tapaan jotakin muuta kuin mitä viattomampi saattaisi odottaa.

Lateksipukuun sonnustautunut geriatrinen rouva nimittäin nauttii jälkkärinsä hiukan yllättäen peräkontin kautta, ja istahtaa muitta mutkitta leivoksensa päälle. Ja sitten uudestaan. Ja uudestaan.

Tämän sunnuntain jakso on uusinta kolmen vuoden takaa, mutta kyseessä eivät suinkaan ole mitkään kertaalleen syödyt jämät vaan aivan suunmyötäistä torttua toisenkin kerran herkuteltavaksi!

Suut makkeeksi!

Lisää luettavaa