Päivät painetaan autopilotilla ja viikonloppuna avaudutaan kännissä – Red Eleven ravistelee kuulijaa uudella singlellään

Yhtyeen musiikkia kuullaan myös kotimaisessa Rendel-supersankarielokuvassa.

22.09.2017

Metallin ja rockin välimaastossa operoiva Red Eleven on julkaissut uuden singlen Back In Time. Kappale edustaa yhtyeen tuotannon rauhallisempaa puolta ja johdattaa kuulijan katsomaan itseään peiliin ja laittamaan arvojaan uusiksi.

”Lyriikoissa sukelletaan osin samoissa vesissä aiemman sinkun You’ve Been Warned kanssa: menneiden haikailua, tekemättömiä tekoja ja sanomattomia sanoja. On todella surullista, miten moni herää vasta kuolinvuotellaan. Päivät painetaan autopilotilla arjen harmaaseen tilkkutäkkiin hautautuneena ja viikonloppuna avaudutaan kännissä, miten ennen oli kunnollista. Ei uskalleta enää katsoa peiliin tässä ylisuorittamisen maailmassa, koska pelko siitä ettei enää tunnista/löydä itseään on liian suuri. Klisee? Ehkä… Siitä huolimatta meininki jatkuu samana”, laulaja Tony Kaikkonen kiteyttää.

Red Elevenin musiikkia kuullaan myös kotimaisen Rendel-elokuvan soundtrackilla, jossa bändi on mukana jo aikaisemmin julkaistulla Unleash the Beast -biisillään.

”Olihan se nyt siistiä kuulla omaa musaa kyseisessä leffassa. Ja leffakin oli oikein mainio. Pakko nostaa hattua Jesse Haajalle ja kumppaneille, hienoa jälkeä ovat saaneet aikaiseksi! Illan kruunasi vielä kun vedettiin keikka jatkobileissä Varkauden Z-onessa. Good times”, Kaikkonen lisää.

Lisää luettavaa