Pantera-reunion Zakk Wylden kanssa ei tule toteutumaan, jos Rex Brownilta kysytään – ”Voin vakuuttaa…”

Basistin mukaan jonkinlainen yhteenpaluu on kuitenkin ennen pitkää tulossa.

09.02.2021

Vaikka puolet Panteran klassisesta kokoonpanosta on jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen – tarkemmin ottaen siis veljekset Dimebag Darrell ja Vinnie Paul – on iso osa faneista yhä sitä mieltä, että Phil Anselmon ja Rex Brownin pitäisi tehdä vielä ainakin yksi reunion-kiertue. Yleensä kun Pantera-reunion tulee puheeksi, nousee Zakk Wylden nimi esiin, kun spekuloidaan, kuka voisi korvata Dimebagin kitarassa. Jopa Dimebagin tyttöystävä Rita Haney on sanonut liputtavansa Wylden puolesta, mikäli reunion joskus toteutuu ja Wylde on myös osoittanut olevansa avoin ajatukselle.

”Minusta se olisi kuin Eric Clapton lähtisi Mitch [Mitchellin] ja Noel [Reddingin] kanssa soittamaan Jimi [Hendrixin] kappaleita – hän tekisi kunniaa Jimille, joka oli hänen ystävänsä. Kukaan ei ole korvaamassa ketään. Kukaan ei korvaa Jimi Hendrixiä eikä kukaan korvaa Dimeä tai Vinnietä. Jos [Led] Zeppelin tekisi keikkoja ja Jason [Bonham, John Bonhamin poika] soittaisi rumpuja, ei hän korvaa isäänsä. He vain juhlistavat hänen isänsä mahtavuutta ja saavutuksia ja kaikkia niitä vuoria, jotka Zeppelin valloitti. Se on kunnian osoittamista ja juhlistamista”, Wylde pohti The Cassius Morris Show’ssa vuonna 2019.

Mutta basisti Rex Brownin mukaan mikäli tämä hypoteettinen reunion tapahtuu, ei ainakaan Wyldea tulla näkemään lavalla yhdessä hänen ja Anselmon kanssa. Brown kommentoi reunion-spekulaatioita tuoreessa Eonmusicin haastattelussa.

”Minulle ja Philille satelee edelleen runsaasti tarjouksia [Panteran keikoista], mutta ilman [Dimeä ja Vinnietä] se ei ole yhtään sama asia. Jos me joskus tekisimme jotain sellaista, kaiken pitäisi olla täydellistä, muuten en suostu siihen. Sen täytyy olla kunnianosoitus”, Brown tuumaa.

”Niin tulee varmasti vielä tapahtumaan, mutta Zakk Wylde ei ole siinä mukana, sen voin vakuuttaa sinulle. Nyt olen sanonut sen ääneen, joten voimme jättää sen taaksemme.”

Lisää luettavaa