Panteran uudella tulemisella on ainakin yksi huomionarvoinen tukija – itse metallijumala aikoo ”moshata kuin mielipuoli” yhtyeen keikalla

"Miten tätä ainutlaatuista tilaisuutta voisi olla rakastamatta?" ihmettelee Rob Halford.

12.10.2022

Uutinen Panteran reunionista, jossa ovat Phil Anselmon ja Rex Brownin lisäksi mukana Anthrax-rumpali Charlie Benante ja Black Label Societyn Zakk Wylde edesmenneiden Abbottin veljesten korvaajina, on jakanut fanien mielipiteitä vahvasti. Toisten mielestä on hienoa, että nelikko juhlistaa ja tekee kunniaa Panteran musiikille, Dimebag Darrellille ja Vinnie Paulille, toisten mielestä kyse on vain rahastuksesta ja jopa pyhäinhäväistyksestä.

Panteran uudella tulemisella on ainakin yksi erittäin huomionarvoinen ja nimekäs tukija, nimittäin itse metallijumala Rob Halford. Judas Priest -keulahahmo puhui aiheesta tuoreessa Cutter’s RockCastin haastattelussa ja sanoi odottavansa Panteran tulevia keikkoja innolla ja uskoo Benanten ja Wylden olevan oikeita henkilöitä Abbottin veljesten isoihin saappaisiin.

”Jos tiedät, miten tärkeä Pantera on Charlielle ja Zakkille, tiedät, että he tulevat tekemään oikeutta niille kappaleille”, Halford toteaa.

”Tämä on todella tärkeä juttu. Philin ääni on Panteran ääni ja mitä Rex tekee on ihan yhtä tärkeää. Miten tätä ainutlaatuista tilaisuutta voisi olla rakastamatta? En malta odottaa sitä, kun kuulen Zakkin soittavan [hyräilee Walk-kappaleen kitarariffiä].”

Panteran ensimmäinen reunion-keikka tapahtuu Meksikon Hell & Heaven Metal Festeillä, jossa myös Judas Priest esiintyy. Halford sanoo odottavansa sitä päivää innolla.

”Aion seurata keikkaa lavan sivusta ja moshata kuin mielipuoli. Olen niin iloinen heidän puolestaan”, Halford sanoo.

Lisää luettavaa