Pantera on tekemässä paluun keikkalavoille, kertovat medialähteet

Näillä näkymin luvassa on ainakin Pohjois-Amerikan-kiertue ensi vuonna.

14.07.2022

Billboard-lehti uutisoi, että Panteran elossa olevat jäsenet, laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown, lähtevät ensi vuonna kiertueelle Pantera-nimen alla.

Billboardin mukaan Pantera on tehnyt sopimuksen Artist Group Internationalin kanssa, joka buukkaa bändille Pohjois-Amerikan-kiertueen. Vastaavina agentteina toimivat Dennis Arfa ja Peter Pappalardo. Kyseessä olisi ensimmäinen Pantera-kiertue 22 vuoteen.

”Olemme innoissamme saadessamme työskennellä näin ikonisen bändin kanssa ja tuoda heidän musiikkiaan taas faneille”, Pappalardo kommentoi.

Tätä kirjoittaessa asiasta ei ole tiedossa vielä tarkempia yksityiskohtia, kuten se, keitä lavalle Anselmon ja Brownin lisäksi nousee. Panteran kitaristi Dimebag Darrell ammuttiin lavalle silloisen bändinsä Damageplanin keikalla vuonna 2004 ja rumpali Vinnie Paul menehtyi 2018 sydänvikaan.

Phil Anselmo on kuitenkin viime aikoina soittanut hyvin Pantera-keskeisiä keikkoja The Illegals -yhtyeensä kanssa, joten lie melko todennäköistä, että muut soittajat löytyvät sieltä suunnalta.

”Rex näkee, mitä teen Illegalsin kanssa ja hän pitää siitä. Hänestä se on hienoa, sillä on hyvä myös hänelle, että pidän Panteran liekkiä elossa”, 54-vuotias Anselmo kommentoi taannoin Inside with Paulo Baronin haastattelussa.

”Nousisin ilomielin jälleen Rexin kanssa lavalle. Rakastan Rexiä. Ja hän ajattelee samoin. Olemme veljiä ikuisesti. Joten keikkojen soittaminen yhdessä ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto. Niin voi tapahtua.”

Lisää luettavaa