”Säälittäviä, onnettomia nössöjä ja pelkureita” – Dee Sniderilla on mitta täynnä joukkoampumisia

Snider ihmettelee, miksei tekijöillä ole munaa iskeä "tasaväkisiin" kohteisiin.

Twisted Sister -nokkamies Dee Snider on kurkkuaan myöten täynnä Amerikassa jatkuvasti tapahtuvia joukkoampumatapauksia ja erityisesti sitä, miten uhreiksi valikoituu aina puolustuskyvyttömiä opiskelijoita ja nuoria. Snider avautui asiasta voimakkain sanoin I Wanna Talk -podcastissaan (video yllä).

”Nämä nynnyt, jotka ovat hampaisiin asti aseistautuneita ja kokovartalosuojissa – miksi nämä paskaläjät eivät koskaan rynnäköi poliisiasemille tai armeijan kohteisiin? Okei, on muutamia todella harvinaisia poikkeuksia, mutta harva hyökkää asekauppoihin tai -esittelyihin. He iskevät aina heikoimpiin ja puolustuskyvyttömimpiin, jotka eivät voi valmistautua ja suojella itseään. Miksi täysi varustus? Koska joku saattaa heittää rukouskirjalla?” Snider lataa.

”Nämä tyypit ovat säälittäviä, onnettomia nössöjä ja pelkureita. Heidän joukossaan ei ole yhtään oikeaa miestä. Minun elämässäni kovat jätkät eivät koskaan tuhlanneet aikaansa heikkoihin. Ai olet kova vai? Astu siis rinkiin jonkun tasaväkisen tai paremman kanssa. Sellainen on oikea mies.”

”Nyt moni varmaan ajattelee, ettei minun pitäisi käskeä ihmisiä ampumaan muita aseistautuneita, mutta se on mielestäni pienempi paha. En tietenkään toivo minkäänlaista väkivaltaa, mutta mieluummin sitten vaikka noin…”

Snider ottaa esimerkiksi lokakuun lopussa Pittsburghissa sattuneen tapauksen, jossa aseistautunut mies hyökkäsi synagogaan tarkoituksenaan ”tappaa kaikki juutalaiset”. 46-vuotias mies tappoi iskussa 11 ikäihmistä – nuorin uhreista oli 59-vuotias, vanhin 97.

”Tiedän, ettet kuule tätä, mutta toivottavasti joku välittää terveiset sinulle. Ihan oikeasti, kovis? Ammuit 97-vuotiaan naisen? Voi veljet, sinäpä näytit heille. Näytit meille kaikille, miten paljon vihaat juutalaisia. Ammuit 97-vuotiaan naisen. Etkä esimerkiksi rynnäköinyt päin maailman tehokkaimpiin lukeutuvaa Israelin armeijaa. Et ikimaailmassa, he olisivat katkaisseet niskasi, sinä nössö.”