”Pelkästään käveleminen tuottaa jatkuvaa tuskaa” – Corey Taylor avautuu terveydentilastaan

Laulaja on arvioinut, ettei fyysisesti kestä Slipknotin kiertue-elämää kuin korkeintaan viisi vuotta.

12.09.2023

Joulukuussa 50 vuotta täyttävä Slipknot-solisti Corey Taylor kertoo tuoreessa Rock Feedin haastattelussa kolme vuosikymmentä kestäneen uran ja siihen liittyvien fyysisesti erittäin rankkojen keikkojen vaatineen veronsa.

”Olen jo aiemmin todennut, että fyysisesti ajatellen pystyn jatkamaan [Slipknotissa] tällä tavalla ehkä vielä viisi vuotta. Yritän pitää itsestäni huolta koko ajan, mutta minulla on jo paljon kilometrejä takana ja se käy vaikeaksi. Ihmiset eivät tiedä tätä, mutta pelkästään käveleminen tuottaa jatkuvaa tuskaa. Syy on polvissani ja jaloissani”, Taylor toteaa.

”Kotona sinulla on kaikki tarvittavat jutut aina käden ulottuvilla, mutta kiertueella joudut pärjäämään sillä, mitä on saatavilla. Joten syöt huonosti, nukut huonosti, voit huonosti ja siksi soitat huonosti. Emme halua sitä. Edes minun kaltaisellani ei aina ole pääsyä huippuluokan cateringiin vaan ainoa syötävä on vetinen leipä, jota katsoessasi ajattelet: ’Jos syön tämän, oksennan varmasti’. Ihmiset eivät aina ymmärrä tätä, koska he näkevät vain sen, mitä Instagramissa, TikTokissa ja mainoksissa näkevät.”

”Monesti olemme keikan jälkeen suunnanneet suoraan lentokentälle. Pääsemme nukkumaan vasta seuraavana aamuna ja olemme aivan uuvuksissa. Ja kiertuehenkilökunnallamme on vielä rankempaa. Ei tämä todellakaan ole mitään ruusuilla tanssimista edes meidän tasollamme vaan rankkaa työtä.”

Lisää luettavaa