Perinteitä kunnioittava Wishing Well tarjoaa maistiaisen uudelta levyltään – ”Kuvastaa sitä rentoa fiilistä ja tekemisen meininkiä, jota bändissä nyt on”

"Biisi syntyi viime kesänä ja se treenattiin ja äänitettiin valmiiksi syksyllä, joten se taitaa olla meidän nopeusennätys, yleensä materiaalia haudutellaan vuositolkulla. Mutta se kertoo, että tästä biisistä olimme kaikki innoissamme", toteaa kitaristi Anssi Korkiakoski.

18.01.2023

Perinteisen hevin nimeen vannova kotimainen Wishing Well julkaisee maaliskuun 17. päivä neljännen pitkäsoittonsa Sin and Shame. Levyä esitellään nyt julkaistulla rennosti rullaavalla Soul Rider -kappaleella. Kappaleen video on kuvattu Helsingin On the Rocksin lavalla.

”Biisi syntyi viime kesänä ja se treenattiin ja äänitettiin valmiiksi syksyllä, joten se taitaa olla meidän nopeusennätys, yleensä materiaalia haudutellaan vuositolkulla. Mutta se kertoo, että tästä biisistä olimme kaikki innoissamme”, toteaa kappaleen kirjoittanut kitaristi Anssi Korkiakoski.

”Se jotenkin kuvastaa erittäin hyvin sitä rentoa fiilistä ja hyvää tekemisen meininkiä, jota bändissä nyt on. Teemme tätä hommaa rakkaudesta lajiin ja on todella kivaa julkaista uusi albumi pitkästä aikaa, edellisestä julkaisusta tuleekin jo kolme vuotta. Olemme tehneet paljon hommia levyn eteen ja uudella levyllä on tuttuun tapaan monen tyyppisiä biisejä, mutta tällä vähän iisimmällä biisillä on mukava aloittaa.”

Lisää luettavaa