Phil Anselmo esitti lyhyen ja ytimekkään surunvalittelun Vinnie Paulin muistotilaisuudessa

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Anselmo on kommentoinut entisen Pantera-rumpalin poismenoa julkisuudessa.

02.07.2018

Panterasta, Damageplanista ja Hellyeahista tuttu Vinnie Paul, oikealta nimeltään Vincent Paul Abbottmenehtyi perjantaina 22. kesäkuuta. Hänet haudattiin lauantaina 30. kesäkuuta veljensä Dimebag Darrellin ja heidän äitinsä viereen Moore Memorial Gardensiin Arlingtonissa ja miehelle järjestettiin avoin muistotilaisuus sunnuntaina 1. heinäkuuta Dallasin Bomb Factoryssa. Tilaisuudessa kuultiin ystävien ja kollegoiden muisteloita ja surunvalitteluja joko henkilökohtaisesti lavalta käsin tai videopätkien muodossa.

Oman lyhyen ja ytimekkään surunvalittelunsa videomuodossa lähetti myös Phil Anselmo. Anselmo oli aiemmin muistanut entistä ystäväänsä vain sosiaalisessa mediassa julkaistulla kuvalla palavasta kynttilästä, joten tilaisuudessa esitetty video oli ensimmäinen kerta, kun Anselmo kommentoi julkisesti Vinnie Paulin menehtymistä.

”Vince, minulla on aina sydämessäni rakkautta sinulle. Lepää rauhassa”, Anselmo lausui matalalla äänellään lyhyessä videossa (alla Rock Feedin video aiheesta).

Panteran hajottua laulaja Anselmo etääntyi Abbottien veljeksistä ja kun Dimebag ammuttiin lavalle 2004, katkesivat Anselmon ja Vinnie Paulin välit tyystin. Paul muun muassa syytti Anselmoa ampujan motivoimisesta (Phil oli antanut julkisuudessa kärkkäitä lausuntoja entisistä Pantera-tovereistaan vähän ennen ampumavälikohtausta) ja sanoi Anselmon tahranneen yhtyeen maineen. Anselmon kädenojennusyrityksistä huolimatta miehet eivät olleet enää puheväleissä.

Lisää luettavaa