Phil Anselmo mahdollisesta Pantera-reunionista Rex Brownin kanssa: ”Miksipä ei?”

Anselmo ei tyrmää ajatusta mahdollisesta Panteran paluusta entisen basistin ja edesmenneitä jäseniä korvaavien muusikoiden kanssa.

18.09.2019

Panterasta tuttu nokkamies Phil Anselmo on muistellut edesmenneitä bänditovereitaan Dimebag Darrellia ja Vinnie Paulia viime aikoina The Illegals -yhtyeensä keikoilla esittämällä valikoituja Pantera-klassikoita. Onpahan Anselmo ja Illegals soittanut myös kokonaisen Pantera-tribuuttikeikankin melko pian Vinnie Paulin kuoleman jälkeen.

Tuoreessa Humo Negrolle antamassaan haastattelussa (video alla) Anselmo tuumaa, ettei ainakaan hän vastustaisi ajatusta siitä, että hän ja Pantera-basisti Rex Brown tekisivät jonkinlaisen reunionin Darrellin ja Paulin korvaavien muusikoiden kanssa – sellaistahan on peräänkuuluttanut muun muassa Filter-nokkamies Richard Patrick.

”Olen avoin kaikelle. Minä Rex pidämme yhteyttä, olemme ystäviä ja kaikki on hyvin. Joten pidän mieleni avoimena”, Anselmo toteaa.

Kun puhutaan mahdollisista Dimebag Darrellin korvaajista, nousee useimmiten Zakk Wylden nimi esiin – olivathan kitaristit erittäin läheisiä ystäviä. Anselmo pohti Humo Negron haastatelussa myös Wylden mahdollista osuutta hypoteettiseen Pantera-reunioniin/-tribuuttiin.

”Zakk on kiireinen mies, hänellä on oma bändinsä ja Ozzy [Osbourne] -kuviot ja kaikkea sellaista. Olemme puhuneet tästä asiasta ehkä kerran. Luulen, että jokainen on tässä suhteessa kuin minä: pidetään mieli avoimena ja katsellaan. Mutta tiedän Illegalsien kautta, miten kovasti vaatii työtä saada ne biisit kulkemaan oikein. Meidän piti oikeasti todella treenata, jotta kaikki olisi täydellistä. Sellainen vaatii paljon ja minullakin on kädet täynnä muiden bändieni juttuja. Mutta mikäli palaset loksahtavat paikoilleen, minä olisin valmis. Miksipä ei?”

Lisää luettavaa