”Te ajattelette sitä, minä sanoin sen ääneen” – Filter-nokkamies haluaa Phil Anselmon ja Rex Brownin kasaavan Panteran uudelleen

Öööö, too soon?

10.07.2018

Jahas, konerockyhtye Filterin nokkamies Richard Patrick on selvästi ajoituksen ja hienovaraisuuden mestari. Ei nimittäin kovin kauaa aikaa ole ehtinyt kulua rumpali Vinnie Paulin kuolemasta, kun Patrick on jo vaatimassa vuonna 2003 toimintansa lopettaneen Panteran uudelleenaktivoimista.

Patrick julkaisi Facebook-sivuillaan tunnekuohuissaan ja selvästi liikuttuneessa tilassa kirjoitetun päivityksen, jossa tämän mielestä Panteran elossaolevien jäsenten eli laulaja Phil Anselmon ja basisti Rex Brownin pitäisi ehdottomasti herättää yhtye jälleen henkiin ja korvata edesmenneet Vinnie Paul ja kitaristi Dimebag Darrell näiden hyvillä ystävillä – ajatus, jota Vinnie Paul itse ehdottomasti vastusti siitä lähtien, kun Dimebag tapettiin lavalle 2004.

”Jostain syystä minulla on suuri tarve sanoa tämä: Phil Anselmo on mahtavin metallilaulaja ja maailman mukavin ihminen. Rakastan sitä kaveria! Toivottavasti hän tietää, miten paljon me kaikki rakastamme häntä. Hänet on mustamaalattu, hän on väärinymmärretty”, Patrick aloittaa avautumisensa, joka tuntuu olevan enemmän Anselmon hehkuttamista kuin kunnianosoitus Vinnie Paulille.

”En ollut kiinnostunut metallista, mutta kun näin kaljupäisen punkkarin Panteran keulilla, pidin häntä yhtenä meistä. Ilkeä punkkari, jonka ääni murskasi kaiken alleen, puhutteli minua. Trent Reznor soitti minulle Vulgar Display of Powerin ja olin ällistynyt. En ollut enää koskaan entiseni.”

”Niinpä olisi rikos musiikkia vastaan, jos Panteraa ei pistettäisi jälleen pystyyn Vinnie Paulin ja Dimebagin luotettujen ystävien avustuksella! Mieleeni tulevat ensimmäisenä Zakk Wylde ja [Korn-rumpali] Ray Luzier. Tiedän, että Vinnie on vasta menehtynyt ja saatan vaikuttaa tunteettomalta, mutta Luojan tähden pyydän: tuokaa Pantera takaisin, jotta voimme juhlistaa Vinnien ja Darrelin todellista muistoa sekä nähdä elävät legendat Phil ja Rex taas yhdessä!”

”Tutkikaa sisimpäänne, tiedätte että olen oikeassa! 90-luvun rokkitähtiä lähtee aivan liian nopeaan tahtiin. Vittu, te ajattelette sitä, minä sanoin sen ääneen!” Patrick päättää tilityksensä.

Sillä lailla.

Lisää luettavaa