Phil Anselmo Panteran uudelleenkokoamisesta: ”Jos kaikki muut ovat sellaiseen valmiita, niin laskekaa minut ehdottomasti mukaan”

Anselmo pitää ideaa hyvänä, mutta vain, jos se tuntuu siltä kaikista muistakin jäsenistä.

Phil Anselmo vieraili hiljattain Metal Wanin haastateltavana ja sai jälleen kerran vastata, miten tämä suhtautuisi mahdolliseen Pantera-reunioniin, vaikka sitten vain yhden Dimebag Darrell -tribuuttikonsertin merkeissä.

– Sellainen on minusta hyvä idea, jos se kuulostaa muistakin siltä. Jos kaikki muut ovat sellaiseen valmiita, niin laskekaa minut ehdottomasti mukaan. Mutta jos yksikin on eri mieltä, se ei ole enää aidosti hyvä, Anselmo sanoo.

Rumpali Vinnie Paul tuskin innostuu vieläkään ajatuksesta jakaa lava Anselmon kanssa, eikä edesmenneen Dimebagin tyttöystävä Rita Haneykaan ole kovin kauniita sanoja laulajasta sanonut. Tosin aivan hiljattain tämä kuitenkin puolusti Anselmoa, joka aiheutti kohua taannoisella natsitervehdys-tapauksellaan: ”Minulla on yhä uskoa Philipiin. Olen nähnyt hänen nousevan ylös tuhkasta ja hänellä menee nyt hyvin. Viime näkemällä hän oli pudottanut painoa ja vaikutti todella keskittyneeltä. Olen ylpeä, että hän on ottanut nuo askeleet”, oli Haney kommentoinut.

– Ihmiset eivät aina tajua, että olen tuntenut Ritan vuodesta 1987. Meillä on siis yhteistä historiaa, olemme kasvaneet yhdessä ja molemmilla oli ainutlaatuinen paikka Dimebagin elämässä, Anselmo kommentoi.

– Jotkut ulkopuolelta bändiä katsovat ihmiset janoavat ja haluavat draamaa, mutta luulen, että suurin osa todellisista faneista ei pidä mistään vitun draamasta missään leirissä. En ole nähnyt tätä kyseistä Haneyn haastattelua, mutta iso peukku ja paljon rakkautta hänelle siitä. Ei muuta kuin eteenpäin ja ylöspäin.