Poliisi epäilee entisen Mr. Bungle -jäsenen liittyvän naisystävänsä katoamiseen

Theo Lengyel lukeutuu yhtyeen alkuperäisjäseniin.

19.12.2023

Kalifornian El Cerriton poliisi tutkii Alice Herrmannin, 61, katoamista. Herrmann on nähty viimeksi 3. joulukuuta ja läheiset ilmoittivat hänet kadonneeksi 12. joulukuuta. Poliisin tiedotteen mukaan Herrmanin ajoneuvo löydettiin tämän miesystävän, muusikko Theobald ”Theo” Brooks Lengyelin, 54, asunnon pihasta, mutta Lengyelin ei ole suostunut tekemään tapauksessa yhteistyötä viranomaisten kanssa. Poliisi epäilee Lengyelin liittyvän katoamiseen ja pyytää silminnäkijöiltä havaintoja sekä Herrmannin että Lengyelin liikkeistä 3.12. jälkeen. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Saksofonia, klarinettia ja koskettimia soittava Lengyel on yksi Mr. Bungle -yhtyeen alkuperäisjäsenistä yhdessä Mike Pattonin, Trey Spruancen, Trevor Dunnin ja Jed Wattsin kanssa. Lengyel soitti yhtyeen vuonna 1986 julkaistulla The Raging Wrath of the Easter Bunny -demolla (josta julkaistiin uudelleen äänitetty versio vuonna 2020 Pattonin, Spruancen, Dunnin sekä Scott Ianin ja Dave Lombardon toimesta) sekä bändin kahdella ensimmäisellä pitkäsoitolla, vuoden 1991 nimikkolevyllä sekä vuoden 1995 Disco Volantella. Lengyel jätettiin sivuun yhtyeestä vuonna 1996.

”Tulimme yhteistuumin siihen tulokseen, että jatkamme ilman häntä, koska hän ei kasvanut muun bändin kanssa emmekä enää keksineet hänelle tekemistä. Hän suuttui enkä ole kuullut hänestä sen koommin”, basisti Trevor Dunn totesi vuonna 2005 vastaillessaan fanien lähettämiin kysymyksiin.

Lisää luettavaa