Power Trip -laulaja Riley Gale on kuollut – ”Hän oli elämää isompi rokkitähti, mutta myös nöyrä ja antelias ystävä”

Gale oli kuollessaan vasta 35-vuotias.

26.08.2020

Ikäviä uutisia kantautuu Atlantin toiselta puolen: crossover-jyrä Power Tripin nokkamies Riley Gale on kuollut. Hän oli 35-vuotias. Yhtye tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa.

”Joudumme suureksi suruksemme kertomaan, että laulajamme ja veljemme Riley Gale nukkui pois viime yönä. Riley oli ystävä, veli, poika. Hän oli elämää isompi rokkitähti, mutta myös nöyrä ja antelias ystävä. Hän kosketti monia elämiä lyriikoillaan sekä suuren sydämensä kautta. Hän kohteli kaikkia ystävänään, joista hän piti aina huolta. Juhlistamme Rileyn elämää emmekä koskaan unohda sitä musiikkia, hyväntekeväisyyttä ja rakkautta, jota hän jätti jälkeensä”, yhtye kirjoitti Suomen aikaan aamuviideltä päivätyssä Facebook-julkaisussaan.

Yhtye oli parhaillaan työstämässä seuraajaa vuoden 2017 Nightmare Logic -albumilleen. Yhtyeen oli myös tarkoitus lähteä kiertämään Eurooppaa yhdessä Lamb of Godin ja Kreatorin kanssa ensi vuoden lopulla. Suomeen kolmikon oli tarkoitus saapua marraskuussa 2021. Nähtäväksi jää, miten Power Tripin osallistumisen tämän suru-uutisen myötä käy.

Lisää luettavaa