Puhelimen fanin käsistä potkaissut Rob Halford kommentoi tapausta – ”Jos häiritset Metallijumalan esiintymistä…”

Laulaja vakuuttaa, ettei hänellä ole ongelmaa itse kuvaamisen kanssa.

31.05.2019

Uutisoimme eilen Judas Priestin taannoisella keikalla sattuneesta välikohtauksesta, jossa laulaja Rob Halford potkaisi eturivissä keikkaa videoineen fanin puhelimen tämän kädestä sillä seurauksella, että älyluuri lensi komeassa kaaressa jonnekin yleisömassan sekaan.

Halford on saanut tempaukselleen sekä tukijoita että kritisoijia. Toisista on hyvä, että laulaja reagoi monia ärsyttävään tapaan kuvata ja seurata keikkaa puhelimen läpi, toisista esiintyjän pitäisi kunnioittaa lipusta maksanutta yleisöä ja antaa näiden kuvata ja tehdä mitä haluavat. Moni on myös huomauttanut, miksi Halford kenkäisi juuri kyseisen luurin mäkeen, kun ympärillä on monilla muillakin puhelimet ilmassa.

Laulaja kommentoi tapausta Loudwire-sivustolle ja toteaa, ettei hänellä ole ongelmia itse kuvaamisen kanssa vaan tässä nimenomaisesa tapauksessa kyseinen katsoja hänen suoritustaan.

”Tosiasia on, että rakastamme fanejamme ja jos haluat mieluummin kuvata meitä ja katsoa keikkaa puhelimen läpi, niin kaikin mokomin. Mutta Jos häiritset Metallijumalan esiintymistä fyysisesti, tiedät kyllä, mitä sitä seuraa”, Halford kommentoi.

Silminnäkijöiden mukaan tämä kyseinen kuvaaja olisikin häirinnyt Halfordia pitämällä kameransa salamavaloa päällä keikkaa filmatessaan. Potku tapahtui kuitenkin vasta setin kuudennen biisin aikana, joten ilmeisesti kuvaaja oli sokaissut Halfordia jo pitemmän aikaa.

Lisää luettavaa