Punk rock -instituutio Social Distortionin Mike Nessillä todettiin syöpä

Laulaja-kitaristilla diagnosoitiin nielurisasyöpä.

08.06.2023

Uutta levyä työstävä, vuonna 1978 perustettu amerikkalainen punk rock -veteraani Social Distortion tiedottaa lykkäävänsä suunniteltua kesäkiertuettaan laulaja-kitaristi Mike Nessin syöpähoitojen vuoksi. Ness on käynyt leikkausoperaatiossa ja seuraavaksi miehellä ovat edessään sädehoidot.

”Luulemme elämän menevän suunnitelmiemme mukaan, mutta sillä on tapana heittää kapuloita rattaisiin”, Ness kirjoittaa yhtyeen some-kanavissa.

”Levyn esituotantovaiheessa minulla diagnosoitiin ykköstyypin nielurisasyöpä. Vointini oli kuitenkin tarpeeksi hyvä, jotta saatoimme jatkaa äänityksiä aina leikkauspäivään saakka. Bändi ja minä olimme todella inspiroituneita ja innoissamme päästessämme pistämään narulle näitä biisejä, jotka muuten kuulostavat vitun mahtavilta!”

”Leikkauksesta toipuminen on päivä kerrallaan etenevä prosessi ja kolmen viikon kuluttua aloitamme sädehoidot. Sen pitäisi olla viimeinen hoito jota tarvitsen. Lääkärini ovat varmoja, että toivun täysin ja pystyn elämään pitkän ja tuotteliaan elämän.”

”Haluan kaikkien tietävän, että tämä taistelu on avannut silmäni. Tiedän, että monet teistä tai läheisistänne ovat käyneet saman läpi ja saatte kaiken sympatiani. Tämän raskaan kokemuksen myötä tiedän, miltä se tuntuu.”

Lisää luettavaa