Qstock julkisti ensimmäiset kesän 2021 esiintyjänsä – Nightwish päävetonaulaksi

Raskaampaa osastoa edustavat lisäksi Stam1na, Battle Beast, Lähiöbotox ja Xysma.

Kuva: Ville Juurikkala

Koska Oulun Qstock on tämän vuoden osalta peruttu, on katse suunnattu jo ensi vuoteen. Tänään on julkistettu festarin ensimmäiset esiintyjät kesälle 2021 ja pääesiintyjän viittaa harteillaan kantaa Nightwish.

Muita raskaamman ja rokimman osaston edustajia ensimmäisten kiinnitysten joukossa edustavat Stam1na, Battle Beast, Xysma, Radiopuhelimet, Lähiöbotox sekä ulkomaalaisvahvistus The Darkness. Koko listan esiintyjistä voit tarkistaa täältä.

”Maailmanlaajuisten keikkojen peruutusten ja siirtymisten lomassa on huojentavaa vahvistaa Nightwishin tasoinen pääesiintyjä poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa Qstockin perjantaille. Ohjelmistosta on muodostumassa vahva ja monipuolinen, sillä buukkauksessa yhdistellään sekä tälle kesälle vahvistuneita kestosuosikkeja että ensi kesän ajankohtaisuuksia, Qstockille ominaisia yllätyksiä unohtamatta”, promoottori Sandy Kantola kertoo.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31.7.2021. Koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan myös vuonna 2021. Mikäli asiakas ei halua käyttää lippuaan kesällä 2021, lipun voi palauttaa 24.7.2020 saakka.

Päiväkohtaisen perjantain tai lauantain lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun, ellei lippukategoriaa ole ehditty myydä loppuun. Vaihdosta maksetaan Ticketmasterin neljän euron käsittelykulu. Lipun voi myös päivittää kahden päivän lippuun tai VIP-lippuun maksamalla hintojen välisen erotuksen ja Ticketmasterin käsittelykulun. Lippujen vaihdot ja päivitykset tulee tehdä Ticketmasterin palvelumyyntipisteillä 1.4.2021 mennessä.