Queensrÿchen kitaristi jätti bändin – syynä kasvaneet kiireet päivätöiden parissa

Parker Lundgrenilla riittää hommaa.

03.07.2021

Progressiivisen metallin suuriin nimiin kuuluvassa Queensrÿchessa kitaraa virallisesti vuodesta 2012 soittanut Parker Lundgren on päättänyt jättää bändin.

Syyksi mies ilmoittaa kiireet päivätöiden parissa:

”Muutaman viime vuoden aikana olen todella uppoutunut sekä kitaroiden että harvinaisempien instrumenttien keräämiseen ja myyntiin. Tämä intohimo ajoi avaamaan oman kitarakauppani Diablo Guitarsin vuonna 2019. Liiketoiminta on kasvanut siitä lähtien, ja hiljattain hankin lisää tilaa täyden palvelun soitinkorjaamoa varten”, Lundgren tiedottaa.

”Minä ja vaimoni avasimme vuonna 2020 Lucky Devil Latten, joka on levinnyt äkkiä moneen eri osoitteeseen. Näiden uusien yritysten ansiosta aikani Queensrÿchelle on hiipunut, enkä pysty enää panostamaan niin paljon aikaa ja keskittymistä, kuin homma vaatisi.”

”Näistä syistä johtuen olen tehnyt hankalan päätöksen, ja jätän roolini Queensrÿchen kitaristina. Haluan kiittää ystäviäni, perhettä ja kaikkia faneja uskomattomasta 13:n vuoden matkasta. Toivon bändikavereilleni, crew’lle ja jokaiselle meitä tukeneelle pelkkää hyvää. Toivottavasti saan tukenne myös uudella urallani”, kitaristi päättää.

Lundgrenin viimeiseksi levyksi Queensrÿchessa jää vuoden 2019 The Verdict.

Lisää luettavaa