Rainbow-laulaja Ronnie Romero tilittää kokemuksistaan ”likaisessa musiikkimaailmassa” – ”Olen niin vitun väsynyt…”

"Kaikki on niin epäreilua, mutta silti sinun pitää vaan hymyillä koko ajan koska show'n on jatkuttava", Romero kuittaa.

28.12.2020

Laulaja Ronnie Romero, joka tunnetaan parhaiten Ritchie Blackmoren Rainbow-yhtyeen viimeisimmän inkarnaation solistina, julkaisi viikonloppuna some-kanavissaan pitkän ja kitkerän tekstin, jossa tämä purkaa turhautumistaan epäreilua musiikkibisnestä kohtaan.

”Olen niin vitun väsynyt tähän likaiseen ’musiikkimaailmaan’. Jokainen kuvittelee, että heillä on oikeus sanoa sinulle mitä tehdä ja miten tehdä se. Jokainen luulee, että heillä on oikeus arvostella sinua. Kukaan ei ole tarpeeksi oppinut ollakseen kohtelias tai edes puhuakseen sinulle kuin toiselle ihmiselle. Jokainen haluaa palan kakusta ja ilmaiseksi – jos sanot hintasi, he loukkaantuvat. Kaikki luulevat, että sinun pitäisi suudella heidän kättään, koska ’he antavat sinulle mahdollisuuden’. Ketään ei kiinnosta tunteesi, ajatuksesi, unelmasi tai suunnitelmasi ja jos olet eri mieltä kuin he, olet mulkku”, Romero tilittää.

”Kaikki on niin epäreilua, mutta silti sinun pitää vaan hymyillä koko ajan koska show’n on jatkuttava. Kaikki syyttävät sinua joka tapauksessa sohvaltaan tai kultaiselta valtaistuimeltaan käsin. Liian moni asia on enemmän kuin hyvää tai pahaa. Voisinpa kertoa teille kaikista kokemuksistani ’bisneksessä’ viimeisen viiden vuoden ajalta – osa teistä yllättyisi todella.”

Lisää luettavaa