Raskasta joulua -kiertueen päätöskonsertti keskeytyi dramaattisesti – jäähallin ilmastointiputki putosi yleisöön

Ilta-Sanomien mukaan vakavilta loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin.

18.12.2017

Vuodesta toiseen paisunut ja kasvanut yleisömagneetti, 25 konserttiea käsittänyt Raskasta joulua -kiertue päättyi sunnuntaina 17. joulukuuta Vaasa Arenaan. Konsertti ehti kuitenkin vanheta vain noin puoli tuntia, kun se jouduttiin keskeyttämään hallin katosta yleisön sekaan pudonneen ilmastointiputken vuoksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Ilta-Sanomien mukaan läpimitaltaan noin puoli metriä ollut ilmastointiputki veti pudotessaan mukanaan myös valaistuskiskon. Kymmeniä ihmisiä loukkaantui lievästi ja seitsemän henkeä vietiin sairaalaan hoitamaan vammojaan, mutta kukaan ei raporttien mukaan loukkaantunut vakavasti. Paikalle hälytetyn palomestarin mukaan Raskasta joulua -konserttiin oli myyty noin 3 100 lippua. Tarkempaa syytä ilmastointiputken putoamiselle ei vielä osattu sanoa.

”Päätöskonsertti Vaasassa jouduttiin valitettavasti keskeyttämään ja haluammekin tuhannesti kiittää vaasalaista yleisöä siitä miten toimititte tilanteessa ja autoitte vieruskavereita. Loukkaantuneille toivomme pikaista paranemista”, Raskasta joulua -organisaatio kommentoi tapahtunutta maanantaina.

Sunnuntai-illan konsertin laulajakaartiin kuuluivat Tarja Turunen, Marco Hietala, Tony Kakko, Ville Tuomi, Amaranthen Elize Ryd sekä muun muassa Deep Purplesta ja Rainbow’sta tuttu Joe Lynn Turner.

Päivitys 18.12.2017 klo 18:57: Lisätty organisaation sosiaalisessa mediassa julkaisema kommentti.

Lisää luettavaa