Re-Armed esittelee neljättä albumiaan tuoreella singlellä – ”Juuri nyt tarvitaan kollektiivista voimaa selviytyäksemme”

Elämän jatkumon inspiroima levy julkaistaan kesällä.

Keravalainen Re-Armed julkaisee neljännen albuminsa Ignis Aeternum 5. kesäkuuta Black Lion Recordsin toimeta. Elämän jatkumon inspiroimalta levyltä on nyt julkaistu ensimmäinen singlelohkaisu Beyond the Horizon, joka sopii nykyiseen maailmantilanteeseen oikein hyvin.

”Alun perin biisi ja video tehtiin vaalimaan toivoa katse kohotettuna horisonttiin kohti parempaa huomista. Ja kuin sattumalta, olemme parastaikaa ihmiskunnan kannalta sellaisessa pisteessä, että nyt tai ei koskaan meidän täytyisi yrittää löytää ratkaisuja yhdessä. Juuri nyt tarvitaan kollektiivista voimaa selviytyäksemme yhdessä läpi tästä sokkelosta ja sen koitoksista. Voimia siis kaikille!” yhtye tsemppaa.

Bändi kertoo tiedotteessaan Ignis Aeternumin sukeltavan musiikillisesti ja sanoituksellisesti olemassaolon syövereihin ollen oodi elämälle, biologiselle monimuotoisuudelle ja kotiplaneetallemme. Aiempiin julkaisuihin verrattuna yhtyeen death metal sisältää nykyisellään entistä reippaammin sekä puhdasta laulua että melodioita höystettynä sinfonisilla elementeillä.