Re-Armed jätti turhat kikkailut sikseen – uusi single haastaa kuulijaa rikkomaan metallimusiikin normeja

Melodioita täydentävät kolmas kitara ja sinfoniset elementit.

26.09.2018

Keravalainen Re-Armed on julkaissut uuden singlen Built to Last, joka esittelee soundiaan uudistaneen yhtyeen. Melokuoloa ja thrash metalia yhdistelevä bändi on ottanut mukaan muun muassa kolmannen kitaran ja sinfonisia elementtejä täydentämään melodioita niin nauhalla kuin keikoilla.

”Pistettiin pakka liki kokonaan uusiksi, unohdettiin turhat kikkailut riffeistä ja keskityttiin pelkästään siihen, että biisistä tulee yksinkertaisesti vaan perkeleen kova. Samalla lähdettiin viitoittamaan tietä tulevalle albumille ottamalla melodiat vahvemmin esiin kokonaissoundiin”, kommentoi yhtye.

”Sanoituspuolella oli myös aika uudistua ja heittää pessimistiset, dystopian katkuiset lyriikat sivuun ja katsella maailmaa vaihteeksi hieman eri vinkkelistä. Tällä kertaa ollaan metallimusiikin normeista poiketen positiivisuuden sanansaattajia ja halutaan haastaa kuulijatkin rikkomaan normeja, jotka monesti juuri rajoittavat ihmisiä ja kehitystä ylipäätään. Taistelunhalu ei todellakaan ole teksteistä ehtynyt, nyt taistoon käydään vaan eri tavalla.”

Re-Armed keikkailee Suomessa loppuvuodesta seuraavasti:

12.10. Heavy Metal Heart 12 -festivaali, On the Rocks, Helsinki
13.10. Bar15, Seinäjoki
17.11. Dog’s Home, Tampere
24.11. Vernissa, Tikkurila

Lisää luettavaa