RiASAn veri vetää verihommiin – ensinäytössä nyrjähtänyt Kaikki syntini -video

"Ei säästelty korniudessa yhtään", yhtye kommentoi.

02.11.2022

Punkmetallia soittava RiASA julkaisi lokakuussa viimeisimmän singlensä Kaikki syntini. Kappale on saanut kylkeensä verisen, bändin päivitettyä lookkia esittelevän musiikkivideon, joka saa nyt ensiesityksensä Infernon välityksellä.

”RiASAn videoissa on usein sellainen elokuvamainen tunnelma ja isohkoa tarinankerrontaa. Tällä kertaa meistä tuntui, että haluttiin tehdä enemmän kieli poskessa tällainen slasher-tyyppinen imitointi. Tällä kertaa ei säästelty korniudessa yhtään ja tehtiin lista niistä kliseistä, mitä haluttiin tässä videossa käyttää. Oli oikein hauskaa ja se näkynee jo videon ensisekunneista”, kommentoi rumpali Kolli.

”Kuvauspäivä osui Rytmikorjaamon keikan jälkeiselle sunnuntaille ja aloitus tietysti aamuun. Edellisenä iltana Kolli oli ainoa, joka tuntui tiedostavan tämän. Ollin (kitara) kanssa vedettiin  menestyksekkään keikan jälkeisissä fiiliksissä niin sanotusti päätyyn. Kuvauksissa tehtiinkin taidetta siinä, kuinka paljon ja kuinka tiheästi voi käyttää alkoholia sen vaikuttamatta negatiivisesti suorituksiin. Ei ryyppäämistä vaan selviytymistä. Selviydyimme hyvin!” toteaa puolestaan laulaja-basisti Molli.

Lisää luettavaa