Riidoissa olevat Corey Taylor ja Machine Gun Kelly puivat erimielisyyksiään somessa – ”Myöntäkää, että hän on vain katkera”

Kaksikon skisma juontaa juurensa kariutuneeseen yhteistyökuvioon, josta molemmilla on oma näkemyksensä.

21.09.2021

Slipknotista ja Stone Sourista tuttu Corey Taylor ja hip hopista pop punkin pariin viimeisimmällä pitkäsoitollaan hypännyt Machine Gun Kelly ovat viime päivinä puineet erimielisyyksiään sosiaalisessa mediassa.

Kaksikon välinen skisma eskaloitui viime viikonloppuna Chicagon Riot Festeillä, jossa sekä Machine Gun Kelly ja Slipknot esiintyivät. Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, heitti välispiikissään kuitin bändin suuntaan sanoen: ”Tiedättekö, mistä olen iloinen? Etten ole viisikymppinen äijä, joka esiintyy joku vitun naamio päässä lavalla ja puhuu paskaa”, viitaten Taylorin aiemmin tänä vuonna antamaan haastatteluun, jossa tämä kritisoi Kellyä sanoen vihaavansa artisteja, jotka ”eivät menesty yhdessä genressä ja päättävät alkaa rokkareiksi”.

Riot Fest -esiintymisen jälkeen Machine Gun Kelly kirjoitti twitterissä kaksikon erimielisyyksien juontavan vielä Taylorin haastatteluakin pitemmälle. Kelly sanoi Taylorin olevan vain suuttunut, koska tämä olisi halunnut olla mukana Kellyn viime vuonna ilmestyneellä levyllä, mutta yhteistyö kariutui.

”Corey teki yhden säkeistön Tickets to My Downfall -levylleni, mutta se oli vitun kamala enkä käyttänyt sitä. Hän suuttui ja puhui lehdessä paskaa minusta ja levystä, jolla melkein oli. Myöntäkää, että hän on vain katkera”, Machine Gun Kelly twiittasi.

Taylor vastasi räppäri/rokkarin twiittiin julkaisemalla hänen ja Tickets to My Downfall -albumin tuottaneen Travis Barkerin välisiä viestejä, joiden mukaan asia ei kuitenkaan mennyt ihan Machine Gun Kellyn kertomalla tavalla. Viestittelyn perusteella se oli Taylor, joka sanoi yhteistyölle ei ja vielä hyvin kohteliaaseen sävyyn.

”En pidä siitä, kun tyypit puhuvat yksityisasioistaan julkisesti kuin pikkulapset, joten sanon vain tämän: en ollut mukana biisissä, koska en pidä siitä, jos joku yrittää ’kirjoittaa’ minun puolestani. Minä sanoin ei heille”, Taylor kirjoitti vielä julkaisunsa saatteeksi.

Machine Gun Kelly vastasi myöhemmin Taylorin twiittiin ja perusteli antamiaan muutosehdotuksia:

”Käytännössä sinun säkeistösi oli todella huono. Kaikella kunnioituksella pyysin sinua vain kirjoittamaan sen uudestaan, koska se oli todella surkea. Kaikella kunnioituksella. Mutta tehdään joskus Britney Spears -cover yhdessä.”

Lisää luettavaa