Rivo räppibiisi vanhan liiton Slipknotin tyyliin – mopit ojoon, sillä kisu on märkä

Taas on kukkahattu kenossa.

30.07.2023

Yhdysvaltalainen tubettaja Anthony Vincent on tullut tunnetuksi taitavana muusikkona, jolla on ilmiömäinen kyky sekoitella eri artistien musiikkia ja tyylejä keskenään ja luoda niistä jotakin aivan uutta.

Mies on muun muassa esitellyt meille, miltä saattaisi kuulostaa mikäli Ozzy Osbourne olisi tehnyt ysärin megahitti Gangsta’s Paradisen, Rammstein Käärijän Euroviisuhitti Cha Cha Chan tai Ghost Miley Cyrusin suoratoistoennätyksiä rikkoneen Flowersin.

Tällä kertaa Vincentin myllyyn on heitetty nimialbumin aikainen Slipknot sekä amerikkalainen räppäri Cardi B, tarkemmin sanottuna ladyn tuotannosta kappale nimeltä WAP (sanoista Wet Ass Pussy, selvennykseksi meille, jotka emme sitä ennen tätä tienneet). Kyseinen veisu on herättänyt jonkin verran kalabaliikkia sanoitustensa puolesta, joten seuraa pieni katsaus.

Vapaasti suomennettuna kappaleessa kerrotaan, että talossa on huoria. Neljä kertaa peräkkäin, että hitaimmatkin ehtivät mukaan. Kehotetaan tuomaan ämpäri ja moppi, koska kissa on ilmeisen märkä. Pyydetään sylkemään suuhun, katsomaan silmiin ja sukeltamaan, sekä parkkeeraamaan iso rekka pieneen autotalliin. Ja niin edespäin. Lopuksi muistutetaan yli kymmenen kertaa, että talossa oli huoria.

Kuunnellaanpa.

Lisää luettavaa