Rob Halford haluaa maailman suosituimman drag-kisan tuomariksi

Kuulostaa hyvältä.

Judas Priest on vihdoinkin ehdolla Rock & Roll Hall of Fameen. Bändin legendaarinen nokkamies Rob Halford haluaisi myös toisenlaisen sulan hattuunsa.

Hän haluaisi tuomariksi Emmy-palkittuun RuPaul’s Drag Raceen. Se on kilpailu, jossa drag-artistit kilpailevat keskenään näyttävimmistä pukuluomuksista, meikeistä, lipsync-taidoista sekä kaikesta siitä, miten drag-hahmo luodaan.

– Metalliset drag queenit. Tehdään se, Ru!, Halford ehdottaa suoraan RuPaulille tuoreessa haastattelussa.

– Olen RuPaul’s Drag Racen fani. Rakastan sarjaa ja sen emotionaalisia syvyyksiä. Rakastan sitä, kuinka he toimivat yhteen, tukevat toisiaan, pitävät hauskaa, ja ovat täysiä bitchejä, kaikkea sitä. Se on upeaa. Sarja on kurkistus homomaailman pieneen kolkkaan, ja on todella tärkeä. Sarjalla on iso yhteiskunnallinen arvo.

– RuPaul ja esimerkiksi Queer Eye ovat sellaisia sarjoja, joiden kautta ihmiset oppivat muulta maailmalta piilotettuja asioita. Olemme kuitenkin se bussikuski, hoitsu koulussa ja tuomari oikeudessa. Olemme lentokoneen pilotti. Olemme kaikkialla. Nyt haluamme päästä eroon tästä stigmasta, joka yllämme on. Kohta on vuosi 2020 ja silti joudumme puhumaan näistä asioista julkisesti. Etenkin USA:ssa tilanne on todella ankea.

Katso alta Yahoon tuore haastis.