Rob Halford työstämässä pitkään haaveissa ollutta blueslevyä – ”Blues on aina ollut sisälläni”

Halfordin blueslevyä on tekemässä sama joukko, joka oli mukana Celestial-joululevyllä.

08.09.2020

Judas Priest -nokkamies Rob Halford on kertonut yhdeksi pitkäaikaiseksi haaveekseen ehdan blueslevyn tekemisen. Tuoreessa Paltrocastin haastattelussa Halford sanoo itse asiassa työskentelevänsä sellaisen parissa parasta aikaa.

”Olemme tehneet blueslevyä veljeni [Nigel], sisarenpoikani [Alex] ja muiden ystävieni kanssa, jotka olivat mukana Celestial-albumilla (Halfordin viime vuonna julkaisema joululevy, toim. huom.). Meillä oli sitä tehdessä todella hauskaa ja he ovat niin lahjakkaita. Ja blues on aina ollut sisälläni; se on osa rock ’n’ rollia”, Halford toteaa.

”Olemme hiljalleen koonneet palasia yhteen. Emme ole asettaneet mitään aikarajoituksia. Olemme nyt sellaisessa renkaidenpotkimis-vaiheessa ja keräilemme ideoita, jotka kuulostavat hyviltä.”

Halfordin mukaan on ensiarvoisen tärkeää tehdä erilaisia projekteja ja pitää mieli avoimena musiikin suhteen eikä vain fakkiutua yhden genren tai tyylin vangiksi.

”Olen usein sanonut, että me Priestissä olemme erittäin tietoisia siitä, mitä ympärillämme tapahtuu niin metallimaailmassa kuin sen ulkopuolella. Inspiraationlähteitä on niin paljon ja joka puolella, että olisi hölmöä sulkea niiltä silmänsä ja pysyä vain yhdessä ulottuvuudessa – näin ainakin Priestin tapauksessa. Siksi me bändinä olemme olleet aina hyvin monimuotoisia musiikin suhteen.”

YouTube video

Lisää luettavaa