Robb Flynn avasi tulevaisuudensuunnitelmiaan – tulossa uutta musiikkia niin Machine Headin kuin sooloprojektin tiimoilta

Flynn kertoo yhtyeen kokeilevan uutta tapaa jakaa musiikkia faneilleen.

02.01.2020

Machine Head -nokkamies Robb Flynn julkaisi uuden vuoden kunniaksi sosiaalisessa mediassa pitkän sepustuksen, jossa tämä muisteli taakse jäänyttä vuotta sekä kaikkia pieniä ja suuria asioita, joista hän on todella ylpeä. Flynnin listatessa viime vuoden suurimpia saavutuksiaan mies paljastaa Machine Headin saaneen valmiiksi seitsemän uutta biisiä sekä äänittäneensä levyllisen covereita Robb Flynn & Friends -sooloprojektia varten eli runsaasti uutta musiikkia on tuloillaan lähitulevaisuudessa.

Flynn kertoi viime elokuussa pitämässään Facebook-livessä Machine Headin kokeilevan uutta tapaa jakaa uutta musiikkia faneilleen ja siirtävän painopisteen kokonaisesta albumista yksittäisiin singleihin, mikä onkin varsinkin popmusiikin puolella jo varsin tuttu kaava. Ensimmäinen uusi biisi Do or Die julkaistiin viime lokakuussa ja lisää on tuloillaan.

”Alamme julkaista uutta musiikkia tasaisena virtana, yksittäisinä kappaleina. Lopuksi niistä ehkä kootaan uusi levy tai sitten ei. Mutta sekoitamme hieman pakkaa ja haluamme kokeilla tätä uutta mallia, jonka avulla saamme kamaa ulos nopeammin kaikille kovimmille faneillemme”, Flynn kertoi (video artikkelin lopussa, puhe julkaisuista alkaa aikajanalla 30 minuutin paikkeilla).

”Sen sijaan, että laittaisimme levyn ulos kolmen tai joskus jopa neljän vuoden välein, haluamme tehdä asioita nopeammin ja säännöllisemmin. En tiedä, mitä siitä tulee, mutta olen ainakin innoissani. Olen innoissani, että pääsette kuulemaan uutta matskuamme.”

Machine Head jatkaa tänä vuonna myös debyyttialbuminsa 25-vuotisjuhlakiertuetta ja saapuu sen tiimoilta keväällä myös Suomeen. Yhtye nähdään Helsingin The Circuksessa 25. toukokuuta.

Lisää luettavaa