Robb Flynn tulistui ”internetin vittupäille” – Machine Head -nokkamies vastaa uuden biisin saamaan kritiikkiin kovin sanoin

Flynn ei säästele sanojaan vastauksessaan.

15.10.2019

Machine Head julkaisi viime perjantaina uuden kappaleen Do or Die, jota kaikki eivät ole nielleet purematta. Jotkut ovat muun muassa kritisoineet biisin lyriikoita, joita pidetään lapsellisina ja tökeröinä. Lisäksi kappaleen kertosäkeen ”die, motherfucker, die” -hokema muistuttaa monista liikaa Dope-yhtyeen vuonna 2001 julkaistua Die MF Die -kappaletta.

Machine Head -nokkamies ja biisin tekijä Robb Flynn tulistui kappaleen saamasta vastaanotosta ja vastasi kritiikkiin kovin sanoin Instagramissa, jossa tämä jakoi vuonna 1995 kuvatun videon itsestään huudattamassa yleisöä sekä pätkän Rock Master Scottin The Roof Is On Fire -kappaleesta.

”Kaikille internet-trolleille, jotka vingutte ja kipuilette siitä, miten Do or Dien sanoitukset on pöllitty Dopelta, tässä teidän vitun typerille nu-metal-aivoillenne pieni muistutus. Olen sanonut ’c’mon motherfucker c’mon’ jo vuonna 1993 tehdyllä Fuck It All -kappaleellamme ja tässä on video vuodelta 1995, jossa sanon niin Dynamossa. Siis seitsemän vuotta ennen kuin Dopen kappale ilmestyi, vitun kullinlutkuttajat. Puhumattakaan siitä, että mikä vitun tahansa bändi, joka sanoo ’____ motherfucker ____’ missä muodossa tahansa (tämä koskee niin Coal Chamberia, Five Finger Death Punchia, Dopea ja kyllä vain, Machine Headia) ovat kaikki pöllineet sen vuoden 1984 hip hop -klassikosta The Roof Is On Fire, esittäjänä Rock Master Scott & The Dynamic Three. Opetelkaa musiikkihistorianne, mulkut!” Flynn raivoaa.

”Ja jos joku vittupää netissä vielä valittaa, miten biisin sanat saavat irvistelemään, samalla kun he istuvat tietokoneidensa ääressä tumputtamassa pikkuisia kikkeleitään kuunnellen Babymetalin nerokkaita sanoituksia, imekää munaa! Koska heti kun Panteran Walk nerokkaine Edgar Allan Poe -tason sanoituksineen tai Lamb of Godin ’this is a motherfucking invitation’ pärähtävät soimaan, nämä samat älykääpiöt ryntäävät tanssilattialle ja alkavat moshata – ja ihan oikeutetusti!”

”P.S. Kuka vittu kuuntelee Dopea!?”

Machine Head on parhaillaan Euroopan-kiertueella, joka ulottuu myös Suomeen. Yhtye nousee ensi kesäkuussa toimintansa lopettavan Helsingin The Circuksen lavalle 25.5.2020.

Lisää luettavaa