Rockfestiä ei järjestetä tänäkään vuonna – ”Joudumme kääntämään katseet suoraan kesään 2022”

Festivaalia piti juhlia Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 10.-12. kesäkuuta.

24.03.2021

Rockfestiä ei päästä juhlimaan tänäkään kesänä. Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi peruutuspäätös oli tapahtumajärjestäjä Nelonen Media Liven mukaan välttämätön.

”On vedettävä syvään henkeä ja tehtävä raskas päätös Rockfestin siirtymisestä vuodella – jo toistamiseen. Seurasimme tilannetta ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja Rockfestin järjestämiseksi turvallisesti ja vastuullisesti viranomaisten rajoitukset huomioiden. Tässä kohtaa kevättä joudumme massiivisen, runsaasti kansainvälisiä artisteja sisältävän festivaaliohjelmistotuotannon osalta kääntämään katseet suoraan kesään 2022”, toimitusjohtaja Anssi Nevalainen kommentoi.

Peruuntuneille festareille jo ostetut liput tulevat käymään sellaisenaan myös ensi vuonna. Tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen kiitteleekin asiakkaita siitä, että lippuja on säilytetty kiitettävän paljon.

”Tästä kiitoksena haluammekin julkaista vuoden 2022 ohjelmaa mahdollisimman pian. Liput ovat odottamassa sitä hetkeä, kun portit avautuvat ja pääsemme kaikki yhdessä nauttimaan musiikista niin kuin kuuluukin – livenä”, Matikainen sanoo.

 

Lisää luettavaa